Welkom op de website van HOC

 

Het Hoogeveens Ondernemers Collectief is het overkoepelende orgaan van drie ondernemersorganisaties in Hoogeveen. De verenigingen Combinatie Hoogeveense Ondernemingen (CHO) en Zakenkring Hoogeveen en de Stichting Centrum Management  zijn elk door twee bestuursleden vertegenwoordigd in het HOC.

In 2009 is het HOC opgericht om namens de ondernemers structureel overleg te voeren met een vertegenwoordiging van de gemeente Hoogeveen. Naast de burgemeester en de wethouder Economische Zaken zijn de beleidsadviseurs EZ bij het overleg aanwezig. Het overleg vindt vijf keer per jaar plaats en wordt geleid door een onafhankelijke voorzitter. 

Zo is een platform tot stand gekomen waar diverse Hoogeveense ondernemersvraagstukken worden behandeld, zoals werkloosheid en de samenwerking op gebied van Onderwijs, Overheid en Ondernemers. Via het HOC hebben ondernemers op deze wijze inzicht en inspraak op overheidsplannen en voorgenomen besluiten.

Een belangrijk doel bij de oprichting van HOC was dat de ondernemers en gemeente elkaar als partners zien. Een samenwerking die moet leiden tot het versterken en verbeteren van het ondernemersklimaat in de gemeente Hoogeveen.

Laatste nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Receptie_hoc-16_thumb Donderdag 11 januari vond de jaarlijkse HOC Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Voorzitter Gerrit Koele... lees meer »

Platformoverleg 6 december 2017

Korte samenvatting van het Platformoverleg tussen de Gemeente en het HOC op 6 december 2017. lees meer »

Nieuwjaarsbijeenkomst HOC

Uitnodiging_hoc_thumb De nieuwjaarsbijeenkomst van het HOC wordt gehouden op donderdag 11 januari in de Gasterij De Sch... lees meer »

Neem contact met ons op via

06 206 06 567 of

info@hochoogeveen.nl